Vilkår og personvern

Utkast for prototypen. Gjennomgås før en eventuell offentlig lansering.

Bruk av tjenesten

Hva vi lagrer

Sletting

Når du sletter en annonse, slettes også bildene og samtalene som hører til. Hele kontoen kan du slette selv på profilen, og der kan du også laste ned alt vi har lagret om deg.